Cautare

3806 de rezultate pentru "dezvoltare personala" (2.61 secunde)
Desi denumirea din limba engleza este din ce in ce mai folosita, meseria de personal assistant are corespondent in limba romana - asistenta personala sau, pur si simplu, secretara (reprezinta functia secretariala cea mai importanta).
Ei nu sunt de acord cu normele interne ale BCC, care contin, printre altele, si garantia cu averea personala, dupa cum sustin oamenii de afaceri.
Specialistii în resurse umane spun ca exista câteva reguli simple, care va ajuta sa scapati de stresul de la serviciu.În primul rând, e nevoie sa învatati sa trasati linii atât între cariera si viata personala, cât si între problemele reale si imaginare.
Concret, ministrul s-a referit la taxa pe valoarea adaugata (TVA), care va ramane neschimbata, si la deducerea personala a impozitului pe venit, unde, din nou, nu vor surveni modificari. Deducerea personala de baza reprezinta o suma neimpozabila acordata contribuabilului.
Guvernul a decis ieri majorarea primelor acordate de stat tinerilor care detin economii la bancile care deruleaza programe pentru locuinte si cresterea subventiei de stat de la 20 la 30% din cheltuielile pentru construirea unei case proprietate personala.Valoarea primei anuale pentru economiile din bancile care deruleaza programe pentru locuinte va creste de la 15 la 25% din sumele economisite, pentru tinerii care doresc sa-si cumpere o locuinta.
Janota László, sef Birou Rente Viagere Bihor, ne-a declarat ca, incepand cu anul 2009, rentierul poate ramane proprietar pe o suprafata de teren agricol mai mare de 0,5 hectare pentru folosinta personala. ... Renta viagera agricola este personala, netransmisibila si inceteaza la data decesului rentierului agricol.
In calitate de membru, ai pagina ta personala unde iti publici mesaje importante pentru tine si pentru business-ul tau. ... Afli instantaneu cand partenerii tai publica mesaje noi si le poti urmari pe pagina personala activitatea in cadrul comunitatii, in timp real.
Schimbarea - atat in profesie, cat si in viata personala - nu trebuie sa fie neaparat o experienta neplacuta. Ca sa fie insa o experienta revigoranta, trebuie sa fim pregatiti corespunzator pentru ea.
Studentii de la ASE, clienti ai Orange, isi pot afla notele prin SMS Orange Romania, cel mai mare operator local de telefonie mobilă, a incheiat un parteneriat cu Academia de Studii Economice (ASE) prin care ofera studentilor posibilitatea de a afla notele obtinute la examene prin SMS, imediat dupa ce au fost afisate pe pagina personala.
Nu imi doresc sa am niciodata o relatie personala cu un strain, nu am avut niciodata niciun fel de relatie personala cu Mirco Maschio, cum se speculeaza de anumite personaje feminine.
- Personala! ... traduce el - Nu de personal, ci personala! Ma pune la punct cu un gest autoritar, invitandu-ma sa pastrez tacerea.
48 va gazdui, intre 18 si 31 martie 2015, cea de-a saptea expozitie personala a pictoritei-arhitect Maria Sumanaru Pavelescu, ale carei lucrari au fost expuse de-a lungul timpului si in paisprezece expozitii de grup.
Explorand 250 de subiecte controversate de la arta si vise pana la teroare nocturna, Enciclopedia ilustreaza cum visele influenteaza cultura, religia, istoria, arta, literatura si viata noastra personala.
Probabil unul dintre cei mai versatili interpreti contemporani de jazz, Kenny Garrett va sustine un recital care va trece prin funk, ritmuri orientale, salsa sau soul, toate interpretate cu nota personala a celebrului muzician.
Ramona Badescu a fost intotdeauna discreta in ceea ce priveste viata sa personala. ... Eu nu vreau sa vand subiecte despre viata mea personala!
- Am participat la cateva expozitii de grup, neavand pana acum o expozitie personala! Sper ca la sfarsitul acestui an sa pot deschide si o expozitie personala.
Comedia Familie de-a gata e inspirata de experienta personala a scenaristului/regizor/producator Sean Anders, si ii are ca protagonisti pe Mark Wahlberg si Rose Byrne, alaturi de care ii regasim pe Octavia Spencer, Tig Notaro si Margo Martindale, Julie Hagerty si Michael O'Keefe.
Si, asa cum au facut si ceilalti artisti din generatia sa, Cristian Mihailescu isi serbeaza aceasta aniversare alaturi de colegii de breasla, prin aceasta expozitie personala, aici, la Clubul Caricaturistilor de la Cuptorul cu Lemne, o expozitie retrospectiva ce prezinta pe simeze 40 de desene dintre cele pesye 12.000 publicate pana acum, spune Aurel Stefan Alexandrescu - ALEX.
Cristina Georgescu Intr- o maniera personala, de gratie a desenului si pensulatiei, dublata de pretiozitate cromatica si efecte compozitionale de mare rafinament, Cristina Georgescu face o rememorare a civilizatiei Gumelnita, transpusa in expresie plastica.
Pe 6 februarie 2020, Mihai Boboc verniseaza prima sa expozitie personala de caricatura la pizzeria Cuptorul cu lemne din Bucuresti.
google-analytics.com